Виїзд чоловіків призовного віку за кордон: В Україні викрили ще одну схему

Під час проведення обшуків за місцем проживання адвокатки вилучено документи, що підтверджують протиправну діяльність
Виїзд чоловіків призовного віку за кордон: В Україні викрили ще одну схему
Прокуратура затримала та повідомила про підозру адвокату за фактами виготовлення підроблених документів / gp.gov.ua

Правоохоронці затримали та повідомили про підозру адвокатці за фактами виготовлення підроблених документів, а також організації незаконної схеми переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Читайте також:

Було встановлено, що підозрювана, перебуваючи в змові з іншими особами, за грошову винагороду розробила схему виготовлення підроблених документів, за допомогою яких чоловіки призовного віку могли безперешкодно перетинати державний кордон України в умовах воєнного стану.

Вартість послуг із виготовлення довідок військово-лікарської комісії одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Києва становила 12 000 доларів.

Підозрювану було затримано під час одержання обумовленої суми за виготовлення довідки з фіктивним діагнозом, що дає відстрочку від призову на строкову службу.

Читайте також:

У процесі проведення обшуків за місцем її проживання вилучено документи, що підтверджують протиправну діяльність, а також грошові кошти.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Встановлюються її спільники.

Раніше ми писали, що в Києві викрили чергову шахрайську схему. 50-річний мешканець столиці пропонував громадянам України призовного віку виїхати за кордон, використавши підроблене посвідчення волонтера. Вартість "послуг" становила від 10 тисяч доларів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK