Ринок нових легкових авто скоротився на 20%: Які марки обирали українці в серпні

Бестселером виявився автомобіль Toyota RAV-4, який у серпні обрали 339 покупців.
Ринок нових легкових авто скоротився на 20%: Які марки обирали українці в серпні
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У серпні автопарк України поповнили 2,9 тис. нових легкових автомобілів, що майже втричі менше, ніж минулого року. Відносно попереднього місяця ринок нових легковиків скоротився на 20%. Про це повідомляє "Укравтопром" у Telegram.

Читайте також:

Так, найбільший попит мали машини марки Toyota, яких було зареєстровано 750 одиниць. Реалізація нових авто цієї марки зменшилася на 40% порівняно з 2021 роком, але порівняно з липнем поточного року попит виріс на 26%.

Другою за популярністю стала марка Renault, реєстрації автомобілів якої відносно серпня минулого року обвалилися більш ніж у шість разів - до 206 шт. Від свого липневого результату Renault відстала на 21%.

Читайте також:

"Уперше в лідерську трійку українського ринку нових авто потрапив німецький преміальний бренд BMW - 197 автомобілів", - йдеться в повідомленні.

Водночас порівняно із серпнем 2021 року реєстрація нових BMW зменшилася на 9%, однак свій липневий результат марка покращила на 6%.

Бестселером виявився автомобіль Toyota RAV-4. Цей кросовер у серпні обрали 339 покупців.

Усього із січня по серпень 2022 року українці придбали й поставили на облік 24,4 тис. нових легковиків, що на 63% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Публікація УкрАвтопрому в Telegram
Публікація УкрАвтопрому в Telegram

Раніше ми писали, що найстарішими автомобілями, які цього року перейшли на українську реєстрацію, були Nissan Cedric, Mercedes-Benz G-Class (Geländewagen) та Mercedes-Benz W124.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK