Збитки підприємств Луганської області через війну перевищили 6 млрд грн - ОВА

Луганська ОВА продовжує збір оперативної інформації щодо збитків, завданих суб'єктам підприємницької діяльності регіону.
Збитки підприємств Луганської області через війну перевищили 6 млрд грн - ОВА
Понад 6 млрд грн становлять збитки підприємств Луганщини / t.me/luhanskaVTSA

Збитки підприємств Луганської області від збройної агресії РФ становлять понад 6 млрд гривень, і сума зростає щодня. Про це повідомив у Telegram голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Читайте також:

Зазначається, що Луганська ОВА продовжує збір оперативної інформації щодо шкоди та збитків, завданих суб'єктам підприємницької діяльності регіону. Уже опрацьовані дані від 450 надавачів інформації. 

"За попередніми розрахунками, загальна сума завданих збитків внаслідок збройної агресії РФ на сьогодні становить 6,1 мільярда гривень. Йдеться виключно про знищені або пошкоджені Росією активи підприємств. Не враховуються втрати, які виникли через відсутність можливості вести бізнес упродовж 2022 року та заробляти", - написав Гайдай.

Читайте також:

За його словами, ця сума зростатиме, тому що ОВА щодня отримує нову інформацію та перевіряє ту, яка надійшла раніше, займається оцінкою збитків.

Узагальнена облдержадміністрацією інформація направляється Мінекономіки, а також буде врахована при підготовці аналітичного звіту відповідно до постанови Кабміну від 20 березня 2022 року №326.

Публікація Сергія Гайдая в Telegram
Публікація Сергія Гайдая в Telegram

Раніше ми писали, що в Луганській області окупанти пропонують українським фермерам по 7 рублів за літр молока.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK