В Україні арештували майно підприємства громадян РФ на 470 млн грн

Вирішується питання про передачу арештованого майна в управління АРМА.
В Україні арештували майно підприємства громадян РФ на 470 млн грн
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Україні арештували корпоративні права та майно підприємства на 470 млн грн, власниками яких є громадяни РФ. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Читайте також:

Так, накладено арешт на корпоративні права львівського підприємства на загальну суму 11 млн грн, а також на 19 об’єктів нерухомості цього підприємства - цілісний майновий комплекс. Загальна сума арештованого майна становить майже 470 млн грн.

Вирішується питання про передачу арештованого майна в управління АРМА.

Читайте також:

Зазначається, що підприємство є одним із найбільших виробників скляної продукції на території Західної України. Його засновником є естонська компанія, а бенефіціарними власниками - група громадян РФ. Вони здійснюють фінансовий контроль за коштами від продажу скляних виробів.

"За даними слідства, посадовці підприємства ухиляються від сплати податку через фінансових посередників. Окрім того, ці громадяни РФ задіяні в матеріальному забезпеченні міністерства оборони РФ", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що в Україні арештували корпоративні права та майно підприємств на суму понад 1 млрд грн, власником яких є ексдепутат Держдуми РФ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK