Переправлення військовозобов'язаних через кордон як волонтерів: В Україні викрили чергову схему

Двоє мешканців Кривого Рогу організували схему незаконного переправлення через державний кордон чоловіків призовного віку.
Переправлення військовозобов'язаних через кордон як волонтерів: В Україні викрили чергову схему
Ілюстративне фото / depositphotos.com

На Дніпропетровщині повідомлено про підозру двом громадянам за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України та зловживання впливом. Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора.

Як установило слідство, двоє мешканців Кривого Рогу організували схему незаконного переправлення через державний кордон чоловіків призовного віку, яким обмежено виїзд під час воєнного стану в Україні.

Читайте також:

"За 15 тис. доларів США підозрювані обіцяли виготовити документи, які б дозволили трьом громадянам призовного віку безперешкодно перетнути держкордон як волонтерам. Вони також обіцяли вплинути на службових осіб для внесення даних про військовозобов’язаних до системи "Шлях", - йдеться в повідомленні.

Чоловіків затримано в порядку ст. 208 КПК України після отримання коштів. Під час обшуків правоохоронці вилучили документи та носії інформації, що підтверджують протиправну діяльність.

Раніше ми писали, що Служба безпеки України заблокувала чотири нові канали незаконного виїзду чоловіків призовного віку за кордон.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK