Постачав окупантам молочну продукцію: Затримано депутата райради з Куп'янська

Депутат Куп'янської райради під час окупації міста налагодив робочі та ідеологічні зв'язки з представниками РФ.
Постачав окупантам молочну продукцію: Затримано депутата райради з Куп'янська
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Правоохоронці затримали депутата райради з Куп‘янська, який постачав молочну продукцію власного заводу окупантам та на територію так званої "ДНР". Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Так, депутату Куп’янської районної ради Харківської області повідомлено про підозру в пособництві державі-агресору.

Читайте також:

За даними слідства, депутат райради, який є генеральним директором молококонсервного заводу в Куп‘янську, під час окупації міста налагодив робочі та ідеологічні зв‘язки з представниками РФ.

"Підприємець продовжив провадити господарську діяльність та укладав з представниками так званої "военно-гражданской администрации Купянского района" договори поставки. Гендиректор надавав вказівки своїм підлеглим передавати окупантам молочну продукцію для російських військових", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час проведення обшуку за місцем знаходження заводу правоохоронці вилучили понад пів мільйона російських рублів.

Читайте також:

Крім того, депутат встиг налагодити робочі зв‘язки з Міністерством економічного розвитку РФ щодо поставок молочної продукції на територію так званої "ДНР". На початку вересня в одному з російських пропагандистських телеграм-каналів був виставлений "звіт" про результат тісної співпраці гендиректора та окупантів.

Правоохоронці затримали депутата райради 25 жовтня на Харківщині. Наразі підозрюваний перебуває під вартою.

Раніше ми писали, що громадянинові України повідомили про підозру в пособництві державі-агресору. Власник мережі АЗС постачав окупантам пальне в Запорізькій області.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK