Чому економісти зі знанням англійської заробляють більше
Актуально

Чому економісти зі знанням англійської заробляють більше
Пресс-служба

При працевлаштуванні у топові компанії HR-менеджери дивляться не лише на базові професійні навички, а й на комунікаційні. Особливо це стосується менеджерів B2B та B2C у компаніях, які надають послуги чи продають товари. При цьому тренінги часто проводяться англійською. Тому знання мови є вкрай важливим для співробітників економічного профілю. Але вивчати її ці фахівці також мають за певною методикою.

Для початку варто зазначити, що здатність акумулювати знання та правильно обробляти інформацію є можливою при володінні англійською мовою, як мінімум, на рівні B2. Тому, якщо ви економіст і вирішили вивчати англійську мову в Одесі, щоб збільшити свій дохід, то відразу ставте собі завдання успішно завершити курс на рівень B2-C1. А інтерактивні уроки з використанням сучасних технологій Oratorica допоможуть зробити ваше навчання максимально продуктивним.

Чому для економістів знання англійської таке важливе? Згідно зі статистикою, у фахівців, які володіють англійською мовою не нижче рівня B2, шанс отримати роботу на 60% вище, ніж у конкурентів. Також ці фахівці в 2,5 рази частіше отримують пропозиції роботи від провідних компаній, навіть коли вони працевлаштовані. У своїй професійній діяльності економісти керуються логікою, а при спілкуванні іноземною мовою людина починає задіювати іншу півкулю мозку, яка відповідає за ухвалення нестандартних рішень. Таким чином, співробітник частіше виступає з цікавими пропозиціями щодо оптимізації діяльності компанії. І, як наслідок, такий фахівець цінніший і його заробітна плата вища.

Вивчати англійську мову фахівці повинні за найсучаснішою системою, яку пропонує Oratorica. Йдеться про матеріали всесвітньо відомого видавництва Cambridge, де, окрім навчальних посібників, є доступ до сайту з аудіо та відеоматеріалами, а також додатковими тренуваннями з граматики. Таким чином, ви зможете розвивати свої комунікативні навички, які допоможуть вам реалізувати свої професійні амбіції і забезпечать особистісний ріст.

Для економістів, як для людей з аналітичним складом розуму, також важлива послідовність дій і бачення повної картини. Вони повинні чітко розуміти процес і які переваги в підсумку отримають. Для цього педагоги Oratorica склали 25 освітніх програм, які підбираються відповідно до запитів учнів та їх рівня знань. При цьому всі учні проходять безкоштовне тестування на визначення рівня знань та обговорюють з педагогами блоки термінів, які необхідно вивчити в першу чергу. Також вказуються часові рамки, які приємно здивують учнів - всього за 8 тижнів ви з нуля зможете вивчити перший ступінь курсу та спілкуватися англійською мовою.

Так як у людей зрілого віку не завжди є час і бажання проходити навчання очно, команда Oratorica надає можливість пройти курс англійської онлайн. Навчання також відбуватиметься в дружній атмосфері і в малочисельних групах, де ви зможете поставити всі питання, що вас цікавлять, а педагог встигне приділити увагу кожному, дати рекомендації з профільної літератури і  зрозуміти потреби і завдання кожного учня. Саме тому в Oratorica повертаються для вивчення французької, німецької, польської, іспанської та італійської мов.

Варто відзначити, що для працевлаштування у великі компанії нерідко потрібен сертифікат про знання англійської мови на рівні носія, це може бути TOEFL і IELTS. В даному випадку педагоги мають окрему програму для підготовки до здачі саме цих екзаменів. Ви зможете за короткий термін і без стресу вивчити весь необхідний блок інформації: сприйняття на слух, правильну вимову та правопис.

Якщо у вас залишилися питання або ви хочете записатися на безкоштовне пробне заняття, чекаємо на ваші запити за телефоном +380950532469 або за електронною поштою [email protected]



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK