ПриватБанк запроваджує безкоштовне обслуговування для бізнесу: які умови

ПриватБанк впроваджує безкоштовне обслуговування для підприємців та бізнесу.
ПриватБанк запроваджує безкоштовне обслуговування для бізнесу: які умови
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Державний Приватбанк запустив проєкт підтримки безготівкових розрахунків. Підприємці та компанії, які будуть виплачувати зарплату на картки ПриватБанку, отримують річний безкоштовний період обслуговування в банку з дати укладання зарплатного проєкту. Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Уточнюється, що всі бізнес-клієнти, які підключать зарплатний проєкт до 5 лютого 2023 року, отримують безкоштовне розрахунково-касове обслуговування за зарплатним проєктом. Приєднатися до ініціативи зможуть як великі компанії, так і малий бізнес, підприємці та фермери.

Читайте також:

"За умов воєнного стану використання банківських карток для виплати зарплат та безготівкова оплата за товари та послуги є додатковим фактором безпеки для людей", - прокоментував член правління ПриватБанку з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв.

За його словами, сучасні технології банку дозволять значно спростити та автоматизувати нарахування й виплату зарплат працівникам.

Раніше ми писали, що з 23 листопада ПриватБанк встановив єдині ліміти отримання готівки в мережі банкоматів банку з карток ПриватБанку та інших українських банків на рівні 20 тис. грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK