На Одещині викрили виробництво підробленої парфумерії відомих брендів

Реалізація продукції здійснювалася не лише на території Одеської області, а й по всій Україні.
На Одещині викрили виробництво підробленої парфумерії відомих брендів
БЕБ викрило масштабне виробництво підробленої парфумерії / esbu.gov.ua

На Одещині правоохоронці викрили масштабне виробництво повного циклу контрафактної парфумерної продукції відомих світових брендів. Вилучено товарів та обладнання на 70 млн грн. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Було встановлено, що схему з виробництва парфумерії здійснювала організована злочинна група осіб, до складу якої входили уродженці Сирійської Арабської Республіки. Вони обладнали декілька місць виробництва та залучили до виконання й громадян України. Кожному з членів угрупування було відведено певну роль у процесі виробництва, зберігання та продажу контрафакту.

Зазначається, що реалізація продукції здійснювалася не лише на території Одеської області, а й по всій Україні. Підроблену парфумерію продавали гуртом та в роздріб через інтернет-сайти, телеграм-канали та в торгових точках ринку "7 кілометр".

Загалом правоохоронці провели 19 обшуків на виробництві, складах, точках реалізації та за місцями проживання причетних осіб. Було знайдено 40 тисяч флаконів готової фальсифікованої продукції відомих світових брендів тощо, загалом близько 50 найменувань.

Читайте також:

Крім того, вилучено обладнання, що забезпечує масове виробництво: автоматизована установка для розливу та змішування рідин, друкарський верстат, ємності з відповідним концентратом та сировиною, поліграфія, пакувальна плівка, спреї та флакони для розливної парфумерії.

Раніше ми писали, що детективи Бюро економічної безпеки повідомили про підозру громадянам України щодо незаконного використання товарних знаків відомого італійського виробника кави.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK