На Кіровоградщині викрили масштабне підпільне виробництво алкоголю

БЕБ викрило масштабне підпільне виробництво горілчаних виробів.
На Кіровоградщині викрили масштабне підпільне виробництво алкоголю
БЕБ викрило підпільне виробництво горілчаних виробів / esbu.gov.ua

Детективи Бюро економічної безпеки викрили масштабне незаконне виробництво горілчаних виробів на Кіровоградщині. Орієнтовна вартість вилученого становить близько 20 млн грн. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

За результатами обшуків нежитлових приміщень правоохоронці вилучили понад 100 тис. пляшок лікеро-горілчаних виробів різних торгівельних марок, понад 25 тис. літрів рідини з характерним запахом спирту, 17 механічних пристроїв для закорковування пляшок, 126 тис. марок акцизного податку з ознаками підробки, документацію з податкового посту та товарно-транспортні накладні.

Зазначається, що майно було виявлено на одному з заводів, що виготовляв лікеро-горілчані вироби з необлікованого спирту.

Як розповіли в БЕБ, документально завод не працював, а фактично було організовано незаконне масштабне виробництво підакцизної продукції. Надалі алкогольні вироби, імовірно, за готівку постачалися кінцевому споживачу з підробленими марками акцизного податку та без них.

Читайте також:

"Крім того, на податковому посту працівник Головного управління ДПС у Кіровоградській області був відсутній, що може свідчити про ймовірне прикриття незаконних дій зі сторони ДПС", - йдеться в повідомленні.

Наразі здійснюється оцінка завданих державному бюджету збитків.

Раніше ми писали, що Бюро економічної безпеки припинило діяльність підпільного цеху з виробництва цигарок на Волині.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK