У Житомирі викрили підпільний цех із виготовлення електронних цигарок

Зловмисники продавали товар вроздріб та оптом, відправляючи клієнтам продукцію поштою.
У Житомирі викрили підпільний цех із виготовлення електронних цигарок
У Житомирі викрито підпільний цех із виготовлення електронних цигарок / gp.gov.ua

У Житомирі правоохоронці викрили підпільний цех із виготовлення фальсифікованих електронних цигарок. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Читайте також:

За даними слідства, троє приватних підприємців та двоє посадовців приватних товариств налагодили незаконне виготовлення та збут електронних цигарок.

"Вони завозили з-за кордону необхідні інгредієнти, зокрема, гліцерин, рідкий нікотин та інші компоненти, з яких виготовляли електронні цигарки та кальянні суміші. Продавали товар вроздріб та оптом, відправляючи клієнтам продукцію поштою", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на спеціально створеному сайті був представлений широкий асортимент товарів. 

Читайте також:

Під час обшуків вилучено спецобладнання, різні компоненти для виготовлення рідини для електронних цигарок, понад 100 тис. флаконів із готовими до збуту фальсифікованими рідинами та сумішами, електронні цигарки на суму понад 30 млн грн, готівку на суму майже 2,5 млн грн, понад 57 тис. доларів США та 4,6 тис. євро, банківські картки, мобільні телефони, комп'ютерну техніку, чорнові записи.

Встановлюється причетність інших осіб, готуються клопотання до суду про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Раніше ми писали, що детективи Бюро економічної безпеки викрили масштабне незаконне виробництво горілчаних виробів у Кіровоградській області.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK