Пошиття одягу під марками відомих брендів: на Полтавщині викрили підпільний цех

Незаконно виготовлену продукцію продавали на сторінках у соціальних мережах та з використанням кур'єрських служб доставок.
Пошиття одягу під марками відомих брендів: на Полтавщині викрили підпільний цех
На Полтавщині викрили підпільний цех із виготовлення одягу під марками відомих брендів / esbu.gov.ua

В Полтавській області викрили підпільний цех, де шили одяг із підробленими марками відомих світових брендів. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Як встановило слідство, незаконно виготовлену продукцію продавали на сторінках у соціальних мережах, в основному інстаграмі, та з використанням кур'єрських служб доставок. Товар реалізовували за готівку.

Детективи провели обшук приміщення цеху. Вони вилучили 25 швейних машинок, 6 станків для професійної вишивки, різноманітний одяг із використанням знаків торговельних марок фірмового найменування. Також вилучили понад 1000 сумок та ременів, фурнітуру, комп'ютерну техніку.

Читайте також:

"Отже, незаконна діяльність підприємців, використання торговельних марок фірмового найменування, які не є оригінальною продукцією компаній, що володіють такими знаками, завдала матеріальної шкоди в особливо великих розмірах", - йдеться в повідомленні.

Наразі слідчі дії тривають, встановлюється повне коло причетних осіб до незаконної діяльності.

Раніше ми писали, що в Одеській області правоохоронці викрили масштабне виробництво повного циклу контрафактної парфумерної продукції відомих світових брендів. Вилучено товари та обладнання на 70 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK