Підробка відомого бренду кави: підозрюють мешканців Закарпатської області

Мешканці Закарпатської області в орендованому складському приміщенні зберігали підроблену каву відомого міжнародного бренду.
Підробка відомого бренду кави: підозрюють мешканців Закарпатської області
БЕБ повідомило про підозру за підробку відомого бренду кави / esbu.gov.ua

Детективи Бюро економічної безпеки повідомили про підозру громадянам України щодо незаконного використання товарних знаків відомого італійського виробника кави. Про це розповіли в БЕБ.

Читайте також:

Як встановило слідство, мешканці Закарпатської області в орендованому складському приміщенні зберігали підроблену каву відомого міжнародного бренду. Надалі фальсифіковану продукцію збували на ринку в Закарпатській області та через інтернет під виглядом імпортної оригінальної кавової продукції.

"Таким чином закордонній компанії, що зареєструвала торговельну марку в Україні та має міжнародну реєстрацію, було завдано матеріальну шкоду на загальну суму майже 3,5 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Детективи БЕБ виявили та припинили незаконне виробництво продукції.

Особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

Раніше ми писали, що детективи БЕБ викрили масштабне незаконне виробництво горілчаних виробів у Кіровоградській області.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK