Можна отримати до 20 тис євро: у Раді розповіли про нову грантову програму для підприємців

Для підприємств, які постраждали від війни, запустили грантову програму.
Можна отримати до 20 тис євро: у Раді розповіли про нову грантову програму для підприємців
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Міжнародна організація з міграції (МОМ) запустила грантову програму для постраждалих від війни мікро- та малих підприємств в Україні. Про це повідомила народний депутат, член Комітету з питань економічного розвитку Галина Янченко, передає пресслужба Апарату ВР.

Читайте також:

"У ній можна отримати грант до 20 000 євро на відновлення свого бізнесу та створення робочих місць. Мета цієї програми - допомогти бізнесу створити нові робочі місця", - розповіла нардеп.

За словами парламентаря, подавати заявки на допомогу можуть малі та мікропідприємства, що релокуються або здійснюють діяльність у Києві, Київській, Львівській, Закарпатській, Сумській, Чернігівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Полтавській, Дніпропетровській або Харківській областях, зареєстровані в Україні не менше ніж за 1 рік до дати подання заявки та належать громадянам України.

Читайте також:

"Поки на державному рівні у нас відсутні програми, які компенсували б збитки постраждалому від війни бізнесу. Тому дана програма - чудова можливість для компаній компенсувати частину збитків та відновити діяльність", - зазначила Янченко.

Раніше ми писали, що програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" оголошує грантову програму з обсягом підтримки в 1,5 млн доларів США для малих та середніх сімейних і жіночих підприємств.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK