Українцям продавали "брендові" парфуми: на Одещині виявили підпільне виробництво

В Україні продавали підроблену парфумерію під виглядом світових брендів.
Українцям продавали "брендові" парфуми: на Одещині виявили підпільне виробництво
На Одещині виявили підпільне виробництво "брендових" парфумів / gp.gov.ua

В Одеській області викрили злочинну групу, яка налагодила незаконне масове виробництво контрафактної парфумерної продукції відомих світових брендів та поліграфічної пакувальної продукції до неї. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Зазначається, що для підпільного виробництва організатор орендував та обладнав кілька приміщень в Одесі. Кожен учасник групи виконував певну роль у процесі виробництва, зберігання та продажу контрафакту.

Читайте також:

"Парфумерію ділки реалізовували на території та в інших регіонах України через спеціально створений телеграм-канал й одну з кур'єрських служб доставки. Також оптова та роздрібна реалізація парфумів здійснювалася з торгових точок на промринку "7-й кілометр", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків правоохоронці вилучили понад 50 тис. флаконів загальним об'ємом 2 тис. літрів, а також ящики готової контрафактної парфумерії, обладнання для її виготовлення, пакувальні матеріали, марковані логотипами світових брендів, на загальну суму понад 69 млн грн.

Читайте також:

Організатору та 10 учасникам злочинної групи повідомили про підозру в незаконному використанні знака для товарів і послуг та легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом (ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 229, ч. 1 ст. 209 КК України). Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Раніше ми писали, що в Закарпатській області викрили одне з наймасштабніших підпільних виробництв побутової хімії відомих світових брендів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK