За гроші "відмазував" чоловіків від призову: у Вінниці затримали шахрая

Правоохоронці запобігли створенню ще однієї "схеми для ухилянтів".
За гроші "відмазував" чоловіків від призову: у Вінниці затримали шахрая
Затримано шахрая, який видавав себе за співробітника СБУ / ssu.gov.ua

У Вінниці затримали шахрая, який видавав себе за співробітника Служби безпеки України та за гроші пропонував чоловікам свою "допомогу" в ухиленні від призову. Про це повідомили в СБУ.

Читайте також:

За даними слідства, аферистом виявився місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до відповідальності. Свої "послуги" ділок оцінював у 3 тис. дол. з одного клієнта.

"За цю суму зловмисник, представляючись співробітником спецслужби, вимагав від посадовця військово-медичного центру перевести одного з мобілізованих на стаціонарне лікування. Там ухилянта мали визнати обмежено придатним до військової служби. Так він хотів уникнути участі в бойових діях ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Співробітники СБУ затримали шахрая "на гарячому" під час отримання ним другої частини грошей за "вирішення питання" з госпіталізацією клієнта.

Під час обшуків за адресою проживання афериста виявлено 60 набоїв до автомата Калашникова.

Наразі зловмиснику повідомили про підозру за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру й за ст. 263 ККУ. Фігуранту загрожує до 8 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Читайте також:

Раніше ми писали, що Служба безпеки нейтралізувала ще 3 схеми незаконного виїзду за кордон українських громадян призовного віку. Затримано 16 осіб, причетних до організації нелегальних "трафіків".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK