Продавали ухилянтам статус інваліда: у Львівській області викрили ділків

За статус псевдоінваліда І або ІІ групи ділки отримували 6000 доларів США з однієї особи.
Продавали ухилянтам статус інваліда: у Львівській області викрили ділків
Зловмисники за 6000 доларів продавали статус пенсіонера / dpsu.gov.ua

На Львівщині викрили зловмисників, які організували канал незаконного переправлення за кордон військовозобов'язаних чоловіків. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Так, правоохоронці встановили, що 21-річний мешканець Львова та його спільники забезпечували чоловіків призовного віку документами, які дають право на перетин державного кордону під час дії воєнного стану.

"З метою реалізації послуги незаконного трансферу "бізнесмени" виготовляли для своїх "клієнтів" пенсійні посвідчення. За статус псевдоінваліда І або ІІ групи ділки отримували 6000 доларів США з однієї особи", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили транспортні засоби, які використовувалися для здійснення протиправної діяльності, мобільні телефони, банківські картки, печатки, чорнові записи та грошові кошти, які, імовірно, отримані злочинним шляхом.

Організатора протиправної діяльності затримали. Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років із конфіскацією майна.

Читайте також:

Раніше ми писали, що у Вінниці затримали шахрая, який видавав себе за співробітника Служби безпеки України та за гроші пропонував чоловікам свою "допомогу" в ухиленні від призову.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK