Тенденції весільних квітів влітку 2023
Реклама

Тенденції весільних квітів влітку 2023
Пресс-служба

Літо привносить у природу багато фарб та краси своїми квітами. Таким чином, багато наречених вирішують проводити весільні церемонії саме в цю пору року. Зрештою, є так багато варіантів приголомшливих квітів улітку для створення фантастичних композицій. Головне правильно підібрати їх до квіткового стилю вашого весілля.

Флористи салону Dicentra із цим чудово справляються. Щороку цей квітковий магазин вигадує унікальні ідеї для квітів, які стають трендом. Так що їхня творчість з використанням квітів обов'язково приверне увагу гостей на вашому весіллі.

Яскраві весільні квіти

Пастельні тони завжди в моді і є класичним варіантом кольору. Але останнім часом тренди внесли щось нове. Тепер пастельні тони перетворюються на яскраві. Ось популярні квіткові тренди влітку 2023:

  • Троянди та соняшники. Ви створюєте контраст між відтінками, вибираючи насичені червоні троянди та жовті соняшники. І саме це поєднання привертає увагу своєю барвистістю. Це поширене влітку та навесні через сезонність цих квітів;
  • Лютик, зелень та волошки. Чим значніша різниця між яскравими відтінками квітів, тим яскравішим буде ваш букет. Отже, поєднання насичено-рожевого ранункулюса та синьої волошки підірве останні тренди флористичного дизайну на вашій весільній церемонії. А додавання до них зелені зробить їх ще гарнішою;
  • Хризантеми, Троянди, Гербери, Зелень. Найцікавіше у цьому букеті те, що всі ці квіти мають насичені відтінки. Отже, чергування їх між собою може стати модним елементом вашого весільного декору;
  • Білий букет. Букет із чистих білих квітів завжди залишається у тренді. Їхня елегантність привертає увагу. Зверніть увагу на троянди, конвалії, жасмин, а купити орхідеї та додати у весільний букет - це те, що зробить ваше весілля особливим;
  • Півонія і зелень. З'єднайте пару рожевих півонії й додайте між ними зелень. За бажання використовуйте різнокольорові півонії. Такий букет точно сподобається всім.
Замовити доставку квітів на весілля з Dicentra

Якщо ви плануєте весілля та шукаєте надійну та якісну службу доставки квітів, Dicentra – це те, що вам потрібно. Dicentra – служба швидкої доставки ваших улюблених квітів.

Наша варіація квітів дозволяє створювати найрізноманітніші композиції. З їх допомогою можна створити елегантний та розкішний образ на будь-якому святі. І весілля не виняток. За допомогою наших неперевершених троянд ви можете створити власний букет нареченої. Для цього потрібно лише зробити замовлення:

  • вибрати бажану композицію із квітів або зібрати її самостійно;
  • надати точну інформацію про доставку та перевірити її ще раз;
  • чекайте вашої швидкої доставки та насолоджуйтесь квітами.
Вибір яскравої композиції

Яку композицію із квітів вибрати на весілля? Ви розриваєтеся між кількома варіантами? Ми знаємо, що вам потрібно і як вам допомогти. Тримайте найпопулярніші весільні букети від Dicentra:

  • Коробка 415

Суміш білих хризантем та розкішних троянд справляє неймовірні враження. Він обов'язково привертатиме увагу, тому що суміш простоти та розкоші переважає цього літа.

  • Букет 631

Бажаєте додати екстравагантності та ексклюзивності квітковому весільному стилю? Цей варіант для вас. Неймовірно шикарно виглядає поєднання зеленої хризантеми та білих троянд. А додаткова зелень надає йому оригінальності. Це поєднання – справжній тренд 2023 року. Отже, щоб залишатися в цьому напрямку, ця квіткова композиція — те, що вам потрібне.

  • Коробка 31 Роза Родос

Червоні троянди – це класика, і їхня краса ніколи не втрачає своєї популярності. Таким чином, цей букет – безпрограшний варіант для весілля. Глибокий червоний відтінок троянд символізує любов до пари один до одного. А аромат троянд додає букету елегантності та краси. Так що такі букети відмінно підійдуть як для сукні нареченої, так і для прикраси весільного залу.

  • Коробка 401

Яскравий букет троянд на додаток з ніжно-рожевою еустомою може стати вишуканим видовищем завдяки своїм яскравим кольорам і приємному аромату. У цій композиції присутні червоні, рожеві та білі відтінки.

  • Букет Еустома та Рожева Гортензія

Цей букет підірве усі весільні квіткові тренди. І найголовніше, його відтінки пелюсток підходять до будь-якої весільної тематики. Еустома додасть яскравих барв. А рожева гортензія створить м'який та романтичний відтінок. В результаті виходить привабливий букет, що захоплює дух романтичного свята.

Наречений та наречена готуються до весілля заздалегідь. І одним із найважливіших моментів є квіткова організація. Проте їхній вибір потребує багато праці та зусиль. Щоб прискорити цей процес та надати вам впевненості у своєму виборі, вам допоможуть флористи салону Dicentra. Саме вони створять вам будь-яку квіткову композицію завдяки різноманітності квітів.

Автор Аліна Комаревська



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK