Реалізовували оптовими партіями: у Чернігові знайшли підпільне виробництво алкоголю

Реалізовували небезпечний для життя та здоров'я людей фальсифікат оптовими партіями довіреним клієнтам по всій території України.
Реалізовували оптовими партіями: у Чернігові знайшли підпільне виробництво алкоголю
БЕБ викрило підпільне виробництво фальсифікованого алкоголю в Чернігові / esbu.gov.ua

У Чернігові припинили діяльність підпільного виробництва алкогольної продукції. Вилучено майже 38 тис. літрів фальсифікованого алкоголю та обладнання на понад 9 млн грн. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Імовірна сума збитків від несплати акцизного податку становить майже 2 млн грн.

Слідством встановлено групу осіб, яка налагодила масове виробництво контрафактної продукції на території одного з виробничих комплексів. 

"Для незаконної діяльності фігуранти справи закупили необхідне обладнання, сировину та матеріали. Контрафактні горілчані вироби розливали в скляну тару під виглядом українських брендів, при цьому використовували підроблені марки акцизного податку. Реалізовували небезпечний для життя та здоров'я людей фальсифікат оптовими партіями довіреним клієнтам по всій території України", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Правоохоронці провели обшуки на заводі, де безпосередньо здійснювалось виробництво та фасування продукції. Також проведено низку обшуків складських приміщень та вантажних автомобілів на території Київської області.

Наразі розслідування триває, встановлюється повне коло причетних осіб. 

Раніше ми писали, що Зеленський підписав закон, який передбачає введення з 1 січня 2026 року електронної марки акцизного податку.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK