На Львівщині зупинили нелегальне виробництво алкоголю: вилучено понад 400 літрів продукції

Підпільне виробництво горілки та коньяку облаштували у Львівській області на приватній ділянці, що належить одному з членів групи.
На Львівщині зупинили нелегальне виробництво алкоголю: вилучено понад 400 літрів продукції
БЕБ зупинило нелегальне виробництво алкогольних напоїв на Львівщині / esbu.gov.ua

Детективи Бюро економічної безпеки викрили групу осіб, яка налагодила схему нелегального виробництва та збуту підроблених алкогольних напоїв на Львівщині. Про це повідомили в БЕБ.

Як розповіли в БЕБ, підпільне виробництво горілки та коньяку облаштували у Львівській області на приватній ділянці, що належить одному з членів групи. 

Читайте також:

"Організатори незаконної схеми наклеювали на пляшки підроблені акцизні марки та реалізовували товар у тіньовому секторі", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків правоохоронці вилучили понад 400 літрів готової підробленої продукції, харчові ароматизатори, підроблені марки акцизного податку, тару та обладнання для запаювання пляшок. Крім того, виявлено та вилучено майже 1,3 млн грн, документи чорнової бухгалтерії та засоби мобільного зв'язку.

Читайте також:

Наразі триває встановлення всіх обставин злочину та джерела походження контрафакту. 

Раніше ми писали, що на Буковині припинена діяльність підпільних цехів із виробництва та фасування контрафактних алкогольних напоїв із використанням підроблених марок акцизного податку України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK