У Чернівцях вилучили партію контрафактного алкоголю та тютюнових виробів на 2,5 млн грн

У процесі досудового розслідування встановлено групу осіб, яка займалась незаконним виготовленням та збутом підакцизних товарів.
У Чернівцях вилучили партію контрафактного алкоголю та тютюнових виробів на 2,5 млн грн
БЕБ вилучило партію контрафактних алкоголю та цигарок / esbu.gov.ua

У Чернівцях детективи Бюро економічної безпеки вилучили з незаконного обігу контрафактну алкогольну й тютюнову продукцію орієнтовною вартістю 2,5 млн грн. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

У процесі досудового розслідування встановлено групу осіб, яка займалася незаконним виготовленням та збутом підакцизних товарів, зокрема спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів на території Чернівецької області.

Правоохоронці провели низку обшуків за адресами зберігання та реалізації незаконно виготовленої продукції. Вилучено понад 40 тисяч пачок цигарок різних торгових марок, 5500 літрів спиртовмісних сумішей/спирту, алкогольних напоїв.

Читайте також:

Також виявлено чорнові записи, інші предмети для незаконної реалізації фальсифікату та вантажний автомобіль, яким перевозився контрафакт.

Наразі триває встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних осіб до відповідальності.

Раніше ми писали, що в Сумській області за матеріалами прикордонників припинено незаконний обіг підакцизної продукції на суму майже 900 тис. грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK