Скільки нових авто придбали українці в серпні: названі популярні марки

Титул бестселера на ринку нових легковиків у серпні дістався автомобілю Renault Duster.
Скільки нових авто придбали українці в серпні: названі популярні марки
Ілюстративне фото / Getty Images

У серпні 2023 року автопарк України поповнили 5,8 тис. нових легкових авто, що майже вдвічі більше, ніж роком раніше. Відносно липня споживча активність збільшилась на 9%. Про це повідомляє асоціація "Укравтопром".

Читайте також:

За даними асоціації, найбільшим попитом у серпні користувалися автомобілі марки Toyota, яких було зареєстровано 1118 шт. Порівняно з минулим роком серпнева реалізація нових Toyota в Україні збільшилася на 49%.

На другій позиції в рейтингу марка Volkswagen, реєстрації автомобілів якої зросли майже вчетверо до 611 од. Третій за популярністю Renault - 501 авто (+143%). Четвертий результат у BMW - 433 авто (+120%). Попит на автомобілі Skoda, яка опинилася на 5 місці, зріс на 145% у річному обчисленні. Таких машин купили 394 шт.

При цьому титул бестселера на ринку нових легковиків у серпні дістався автомобілю Renault Duster - 473 реєстрації.

Читайте також:

"Усього із січня по серпень 2023 року українці придбали й поставили на облік понад 38,1 тис. нових легкових авто, що на 56% більше, ніж за аналогічний період минулого року", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що в Україні під час технічного контролю транспортного засобу буде проводитись не тільки фотофіксація процесу, а й відеофіксація.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK