Продавали військовим безоплатно отримані авто: в Україні викрили подружжя

Замість того, щоб передавати безоплатно отримані за кордоном автівки, подружжя з Києва продавало їх військовослужбовцям.
Продавали військовим безоплатно отримані авто: в Україні викрили подружжя
Подружжя продавало військовим безплатно отримані за кордоном автівки / dbr.gov.ua

Правоохоронці викрили подружжя, яке під виглядом гуманітарної допомоги без сплати митних платежів ввозило до України автотранспорті засоби та продавало їх військовим. Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

Читайте також:

"Подружжя з Києва використовувало належний їм благодійний фонд та мало пільги під час митного оформлення транспортних засобів. Але замість того, щоб передавати безоплатно отримані за кордоном автівки, фігуранти продавали їх військовослужбовцям", - йдеться в повідомленні.

Після продажу автівок так звані благодійники підробляли фіктивні акти прийому-передачі про нібито безоплатну передачу автівок ЗСУ.

Читайте також:

Зазначається, що 25 вересня правоохоронці викрили ділків при спробі продажу трьох автівок, отриманих безоплатно в Литві. Подружжя намагалося продати ці автівки військовослужбовцям за 13 тисяч доларів США.

Чоловіка наразі затримано на підставі ст. 208 КПК України.

Читайте також:

Вирішується питання про повідомлення махінаторам про підозру та вилучення решти автотранспортних засобів, завезених вказаними особами під виглядом гуманітарної допомоги.

Раніше ми писали, що у Львівській області правоохоронці викрили злочинну схему завезення автомобілів під виглядом гуманітарної допомоги для ЗСУ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK