Ринок нових легковиків: на яких машинах їздять в Україні

Стало відомо, як змінився ринок нових легковиків у вересні.
Ринок нових легковиків: на яких машинах їздять в Україні
Ілюстративне фото / Getty Images

У вересні 2023 року українці придбали 5,7 тис. нових легкових автомобілів. Бестселером став кросовер Renault Duster. Про це повідомляє Укравтопром.

Читайте також:

Зазначається, що відносно вересня 2022 року попит на нові легковики зріс на 67%. Водночас порівняно із серпнем поточного року ринок дещо охолонув (-2%).

За даними асоціації, Toyota продовжує утримувати першість на ринку. За місяць вдалося продати 960 машин цієї японської марки. У річному вимірі вересневий попит на нові Toyota збільшився на 43%.

Читайте також:

На другому місці Volkswagen із результатом 653 авто, що втричі більше, ніж минулого року. Третій результат у BMW - 492 од. (+97% до вересня 2022 року). Замикають лідерську п'ятірку Skoda - 464 машини (+49%), Renault - 447 машин (+185%).

При цьому бестселером вересня виявився автомобіль Renault Duster - 407 реєстрацій.

Читайте також:

"Усього із січня по вересень 2023 року українці придбали 43,9 тис. нових легкових авто, що на 58% більше, ніж за аналогічний період минулого року", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що з початку року автопарк України поповнили 165,2 тис. легкових автомобілів. З них 23% нових та 77% уживаних. Найбільше українці люблять німецькі та французькі машини.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK