На Київщині припинили роботу підпільного виробництва алкоголю

Правоохоронці вилучили понад 12 тис. літрів рідини з характерним запахом спирту та алкогольних напоїв з етикетками відомих брендів горілки, віскі, текіли та коньяку.
На Київщині припинили роботу підпільного виробництва алкоголю
Бюро економічної безпеки припинило роботу підпільного виробництва алкоголю / esbu.gov.ua

На Київщині викрили осіб, які незаконно виробляли та продавали алкогольні напої. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Так, правоохоронці провели низку обшуків у складському та гаражному приміщеннях на території Києва й Київської області. За результатами обшуків вилучено понад 12 тис. літрів рідини з характерним запахом спирту та алкогольних напоїв з етикетками відомих брендів горілки, віскі, текіли та коньяку.

Також вилучено велику кількість пластикової тари, пакувальних коробок, ароматизаторів та спеціальне обладнання: помпи, фільтри для води, станки. Окрім цього, вилучено автомобіль, на якому здійснювалось транспортування товарів, мобільні телефони та документи.

Читайте також:

На все майно вартістю 5,5 млн грн накладено арешт.

Раніше ми писали, що детективи Бюро економічної безпеки скерували до суду обвинувальний акт щодо мешканця Київської області за незаконне виготовлення та збут алкогольної продукції.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK