Румунські фермери знову блокують рух вантажівок на кордоні з Україною

Ускладнений рух для окремих категорій транспортних засобів у напрямку кордону України з Румунією продовжується.
Румунські фермери знову блокують рух вантажівок на кордоні з Україною
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

У понеділок, 15 січня, на території Румунії Румунії поновилося блокування руху через державний кордон для вантажних транспортних засобів. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Читайте також:

"Сьогодні від представників прикордонної поліції Румунії прикордонники України отримали інформацію про поновлення близько 12:00 блокування руху вантажних автомобілів на напрямку пункту пропуску "Сірет", який знаходиться навпроти українського пункту пропуску "Порубне". Дії з перекриття під'їзних шляхів до кордону вчиняють представники аграрного сектору", - йдеться в повідомленні.

Також від прикордонної поліції Румунії отримано інформацію про початок блокування руху вантажних автомобілів на напрямку румунського пункту пропуску "Вікову-де-Сус", що навпроти українського пункту пропуску "Красноїльськ".

Читайте також:

Зазначається, що інші види транспорту, а також пішоходи в обох пунктах пропуску оформлюються встановленим порядком як на в'їзд, так і виїзд з України.

Раніше ми писали, що 4 січня на українсько-польському кордоні відновилося блокування руху вантажного транспорту навпроти пункту пропуску "Медика - Шегині".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK