Ferrexpo AG має намір виплатити річну премію співробітникам українських підприємств

Відповідна виплата буде здійснена у першому кварталі 2024 року.
Ferrexpo AG має намір виплатити річну премію співробітникам українських підприємств
ferrexpo.ua

Ferrexpo AG, швейцарська гірнича компанія, що пройшла лістинг на Лондонській фондовій біржі, повідомила про свої наміри виплатити річну премію, що дорівнює середньому місячному заробітку, співробітникам українських підприємств Групи: Полтавського ГЗК, Єристівського ГЗК та Біланівського ГЗК. Відповідна виплата буде здійснена у першому кварталі 2024 року.

Про це йдеться у офіційній заяві Ferrexpo AG.

У компанії зазначили, що упродовж 2023 року підприємства Групи зберігали стабільний середній заробіток для всіх своїх співробітників.

«Компанія розуміє важливість збереження стабільного доходу для співробітників і для цього активно залучала працівників до виконання охоронних, господарських та інших допоміжних робіт під час повної чи часткової зупинки виробництва, що була спричинена наслідками повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну», - сказано в заяві.

Завдяки цим заходам, повідомили у Ferrexpo, компанія змогла забезпечити конкурентоспроможний рівень оплати праці своїх співробітників протягом всього 2023 року. 

«Ми вдячні за самовідданість і наполегливу працю наших співробітників і прагнемо винагородити їх за внесок в успіх Ferrexpo. Навіть у важких умовах війни компанія зберегла конкурентоспроможні зарплати для співробітників. Крім того, у січні 2023 року кожен співробітник також отримав щорічне заохочення за роботу у 2022 році для підтримки фінансової стабільності», – резюмувала у заяві HRD Ferrexpo в Україні Юлія Клевова.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK