Українкам пропонують грант на відкриття дитсадка вдома: як отримати до 5 тис дол

Як отримати грант на відкриття дитячого садка.
Українкам пропонують грант на відкриття дитсадка вдома: як отримати до 5 тис дол
Ілюстративне фото / Getty Images

Українки, які мешкають у Київській та Житомирській областях, можуть отримати грант на відкриття дитячого садка вдома. Міжнародна організація праці разом із Всеукраїнським фондом "Крок за кроком" запустили навчальний проєкт "Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку". Про це повідомляє Мінреінтеграції.

Читайте також:

"Мета ініціативи - створення доступних послуг із догляду й розвитку малюків", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в міністерстві, до участі запрошують українок віком від 18 до 54 років, які проживають у Київській та Житомирській областях. А тих, які захоплюються доглядом за дітьми й мріють відкрити власний дитячий заклад у себе вдома.

Читайте також:

Під час конкурсу відберуть 30 учасниць. Вони пройдуть навчальний курс щодо основних аспектів створення та розвитку бізнесу з догляду й розвитку дітей раннього віку. 5 найвмотивованіших учасниць отримають фінансову допомогу до 5 тисяч доларів США в гривневому еквіваленті.

"Важливо, щоб створені у дитсадках послуги були доступними для населення з обмеженими фінансовими можливостями", - зазначили у відомстві.

Читайте також:

Для участі потрібно заповнити форму за посиланням до 28 січня 2024 року включно. Додаткову інформацію можна дізнатися за цією електронною адресою: [email protected].

Раніше ми писали, що мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 000 євро кожен для відновлення, розвитку та стійкості під час війни.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK