Переробні підприємства можуть отримати грант до $500 тис: що відомо

У рамках програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" буде надано близько 30 грантів обсягом від $150 000 до $500 000.
Переробні підприємства можуть отримати грант до $500 тис: що відомо
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" оголошує грантову програму для підтримки розвитку українських середніх та великих  переробних підприємств, яка реалізується в партнерстві з Міністерством економіки України. Загальний обсяг фінансування становитиме $10 млн. Про це повідомила пресслужба Мінекономіки.

Читайте також:

Так, у рамках програми буде надано близько 30 грантів обсягом від $150 000 до $500 000. 

"Грантова програма підтримуватиме українські середні і великі переробні підприємства у діяльності, яка сприяє розширенню виробництва, створенню нових інноваційних продуктів та модернізації. Метою ініціативи є створення нових робочих місць в Україні та збільшення продажів товарів як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що гранти будуть надані підприємствам у таких секторах:

  • упаковка та пакувальні матеріали;
  • харчова промисловість;
  • машинобудування та металообробка;
  • текстиль;
  • продукти на відновлення та реконструкцію (будівельні матеріали, вікна, двері, електротовари тощо).

Читайте також:

Прийом заявок триватиме до 8 березня 2024 року (включно). Детальна інформація щодо подачі заявки, необхідних документів та критеріїв відбору за посиланням.

Раніше ми писали, що 359 українців визнано переможцями останньої у 2023 році хвилі грантової програми "Власна справа" та отримають від держави 86,5 млн гривень на старт або розширення бізнесу. Загалом минулого року мікрогранти за цією програмою отримали понад 10 тисяч українців на 2,4 млрд грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK