Блокування на кордоні: ДПСУ попереджає про поновлення страйку польських фермерів

Через загальний страйк польських фермерів можливі обмеження руху по низці пунктів пропуску.
Блокування на кордоні: ДПСУ попереджає про поновлення страйку польських фермерів
Ілюстративне фото / t.me/ukrautoprom

Польські фермери планують розпочати страйк на окремих пунктах пропуску на польсько-українському кордоні. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Читайте також:

За інформацією, яку українські прикордонники отримали від представників Прикордонної варти Республіки Польща, через загальний страйк польських фермерів можливі обмеження руху по низці пунктів пропуску. Зокрема, це може охопити "Дорогуськ - Ягодин", "Хребене - Рава-Руська", "Медика - Шегині", "Зосін - Устилуг" та "Долгобичув - Угринів".

За попередньою інформацією, 9 лютого розпочнеться страйк фермерів на ділянках, що межують з українськими пунктами "Ягодин", "Рава-Руська" та "Шегині".

Читайте також:

Зазначається, що ускладнення транскордонного руху для вантажівок через пункти пропуску "Устилуг" та "Угринів" можливе з 12 лютого.

"У рамках страйку, який проходитиме на території Польщі, суміжній з "Угриновом", обмеження стосуватимуться вантажівок вагою до 7,5 т та понад 7,5 т як на виїзд з України, так і в напрямку в'їзду в Україну. Оформлення легкових автомобілів та автобусів буде здійснюватися в штатному режимі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Крім цього, за інформацією, отриманою від угорських прикордонників, 9 лютого фермери цієї країни планують проведення акції протесту біля кордону на автошляху до пункту пропуску "Захонь", що навпроти українського "Чоп (Тиса)". Попередньо учасники акції не блокуватимуть пропуск автотранспорту.

Раніше ми писали, що протести польських перевізників на кордоні погіршили ставлення українців до Польщі.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK