Польські фермери почали протестувати: на кордоні з Польщею ускладнено рух транспорту

Через акції протесту польських фермерів ускладнено рух через пункти пропуску "Медика - Шегині", "Хребенне - Рава-Руська" та "Дорогуськ - Ягодин".
Польські фермери почали протестувати: на кордоні з Польщею ускладнено рух транспорту
На кордоні з Польщею ускладнено рух транспорту / dpsu.gov.ua

У п'ятницю, 9 лютого, польські фермери розпочали акції протесту, під час яких обмежили можливість руху дорогами, які ведуть через польсько-український кордон. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Так, через акції протесту польських фермерів ускладнено рух через пункти пропуску "Медика - Шегині", "Хребенне - Рава-Руська" та "Дорогуськ - Ягодин".

Зокрема, після 10:00 розпочалися акції протесту перед пунктом пропуску "Медика". Рух блокують близько 100 осіб та близько 50 транспортних засобів. Протестувальники налаштовані пропускати по 1 вантажному автомобілю, 1 автобусу та 1 легковому автомобілю на годину. 

Зазначається, що після 11:00 близько 200 осіб та 35 одиниць сільгосптехніки заблокували рух біля пункту пропуску "Хребенне". Протестувальники налаштовані пропускати по 2 вантажні автомобілі на годину в обидва напрямки. Рух легкового транспорту та автобусів не обмежуватиметься.

Читайте також:

Після 11:30 також розпочалася акція протесту біля пункту пропуску "Дорогуськ". Протестувальники пропускатимуть щогодини по 1 вантажівці в обидва боки. Рух автобусів відбуватиметься без змін.

Раніше ми писали, що польські фермери планують почати страйк на окремих пунктах пропуску на польсько-українському кордоні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK