Блокування кордону: польські фермери розпочали протести ще на двох пунктах пропуску

Протестувальники обмежили рух автодорогами, які ведуть через пункти пропуску "Зосін-Устилуг" та "Долгобичув-Угринів".
Блокування кордону: польські фермери розпочали протести ще на двох пунктах пропуску
Ілюстративне фото / Getty Images

У понеділок, 12 лютого, польські фермери розпочали акції протесту ще на двох пунктах пропуску та знову заблокували "Шегині". Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Так, протестувальники обмежили рух автодорогами, які ведуть через пункти пропуску "Зосін-Устилуг" та "Долгобичув-Угринів".

Сьогодні о 10:10 розпочались акції протесту польських фермерів неподалік від пункту пропуску "Зосін". 

"Протестувальники мають намір здійснювати пропуск по 3 вантажні транспортні засоби вагою понад 3,5 тонни на годину. Легкові автомобілі, автобуси, транспортні засоби з гуманітарною допомогою, а також транспортні засоби до 3,5 тонни в обох напрямках будуть оформлятись у звичайному режимі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Також близько 10:00 розпочали блокування руху біля пункту пропуску "Долгобичув". Обмежено рух вантажівок вагою до 7,5 тонни в обидва боки, а також вантажівок вагою понад 7,5 тонни на в'їзд в Польщу. Учасники акції протесту мають намір пропускати по 2 вантажні автомобілі на годину в обидва напрямки.

Окрім цього, польські фермери поновили свої дії з блокування руху вантажних транспортних засобів на напрямку пунктів пропуску "Медика-Шегині". Вони пропускатимуть по одній вантажівці в годину. На пропуск легкового автотранспорту та автобусів акція протесту поширюватись не буде.

Раніше ми писали, що 9 лютого польські фермери почали акції протесту, під час яких обмежили можливість руху дорогами, що ведуть через польсько-український кордон.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK