Обережно, підробка: на Волині виявили підпільне виробництво побутової хімії

У підпільному цеху ділки виготовляли продукцію та наклеювали етикетки з назвами відомих торгових марок.
Обережно, підробка: на Волині виявили підпільне виробництво побутової хімії
На Волині вилучили понад 80 тонн фальсифікованої побутової хімії / esbu.gov.ua

У Волинській області викрили організовану злочинну групу в складі 8 осіб, які виготовляли фальсифіковані пральні та мийні засоби. Підпільне виробництво побутової хімії було організовано в орендованому приміщенні. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Так, було встановлено, що житель Луцького району для виготовлення та продажу нелегальної продукції залучив співучасників. Разом вони придбали устаткування та сировину, необхідні для виготовлення пральних засобів, тару для розфасовки та наклейки з логотипами іноземних брендів. 

"На запаковану продукцію клеїли етикетки з назвами відомих торговельних марок, права інтелектуальної власності на які належать іноземним компаніям. Надалі під виглядом оригіналу товар продавали через мережу "Інтернет" за цінами нижче ринкових. Реалізовували побутову хімію гуртом та в роздріб", - йдеться в повідомленні.

Співробітники БЕБ провели низку обшуків та вилучили понад 80 тонн фальсифікованої побутової хімії. Орієнтовні збитки, завдані компаніям-правовласникам торгових марок, становлять 1,5 млн грн. 

Читайте також:

Наразі 8 фігурантам оголошено підозри у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 229 КК України.

Раніше ми писали, що детективи Бюро економічної безпеки припинили незаконну діяльність підпільного виробництва алкогольних напоїв у одному з районів Одеси.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK