Попит на нові легковики продовжує зростати: скільки машин купили українці в березні

Бестселером першого місяця весни на українському ринку нових легковиків став кросовер Renault Duster, який обрали 920 покупців.
Попит на нові легковики продовжує зростати: скільки машин купили українці в березні
Ілюстративне фото / Getty Images

У березні 2024 року в Україні було реалізовано майже 6,7 тис. нових легкових авто, що в півтора раза більше, ніж торік. Про це свідчать дані Укравтопрому.

Читайте також:

Так, найбільшу кількість покупців минулого місяця привернула до себе японська марка Toyota. Було продано 1021 авто (+58%). Другий результат у Renault - 955 од. (+118%).

Skoda закінчила місяць із показником 452 проданих авто (+31%). На четвертому місці Volkswagen - 444 од. (+3%). Замикає топ-5 березня BMW - 381 од. (+7%).

Зазначається, що бестселером першого місяця весни на українському ринку нових легковиків став кросовер Renault Duster, який обрали 920 покупців.

Читайте також:

"Усього за І кв. 2024 року в Україні було зареєстровано 16,6 тис. нових легкових авто, що на 48% більше, ніж за аналогічний період минулого року", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що з початку 2024 року українці витратили майже 15,8 млрд грн на придбання нових легкових автомобілів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK