На Сумщині виявили врізку в нафтозбірний колектор

Працівники Служби безпеки Укрнафти виявили несанкціоновану врізку в колектор "Матлахове-Талалаївка" поблизу с. Матлахове в Сумській області.
На Сумщині виявили врізку в нафтозбірний колектор
Укрнафта ліквідувала врізку в колектор на Сумщині / facebook.com/Ukrnafta

ПАТ "Укрнафта" виявило несанкціоновану врізку в нафтозбірний колектор на Сумщині. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Так, працівники Служби безпеки ПАТ "Укрнафта" виявили несанкціоновану врізку в газозбірний колектор "Матлахове-Талалаївка" поблизу с. Матлахове в Сумській області. Це сталося під час робіт по пошуку несанкціонованих втручань у роботу трубопроводів Матлахівського родовища.

facebook.com/Ukrnafta

"Службою безпеки Чернігівського нафтопромислового району було виявлено витік рідини на відстані 700 м від ГЗУ "Матлахи". При виконанні земляних робіт (шурфування) на місці розливу представниками СБ ЧНПР було виявлено несанкціоновану "врізку" із шаровим краном D-50 мм", - йдеться в повідомленні. 

Читайте також:

Зазначається, що інформація про знахідку передана у відповідні підрозділи Національної поліції Сумської області, співробітники якої виїжджали на місце виявленої несанкціонованої врізки. Після цього вона була ліквідована.

Встановлюються збитки, завдані компанії, та особи, які здійснили незаконну врізку.

Раніше ми писали, що ПАТ "Укрнафта" виявило та ліквідувало незаконну врізку. Вона була розташована на викидній лінії свердловини №9 "Петрушівка" поблизу с. Українська на Чернігівщині.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK