В Івано-Франківській області виявили незаконну врізку в газопровід - "Укрнафта"

Витрати нафтового газу, який міг бути несанкціоновано відібраний, становлять 3859 м куб. на добу.
В Івано-Франківській області виявили незаконну врізку в газопровід - "Укрнафта"
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Івано-Франківській області виявили незаконну врізку в газопровід нафтогазовидобувного управління (НГВУ) "Надвірнанафтогаз". Про це повідомила пресслужба "Укрнафти".

Читайте також:

"Служба безпеки ПАТ "Укрнафта" виявила, що невстановлені особи в одному із сіл Надвірнянського району Івано-Франківської області з метою несанкціонованого відбору газу, який постачався власникам окремих домоволодінь, вчинили несанкціоновану врізку в газопровід НГВУ "Надвірнанафтогаз" ПАТ "Укрнафта", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що фактично було з'єднано діючий та недіючий газопроводи з метою незаконного відбирання газу для власних побутових потреб.

Читайте також:

За розрахунками фахівців, витрати нафтового газу, який міг бути несанкціоновано відібраний, становлять 3859 м куб. на добу. З врахуванням вартості газу для населення на рівні 7,96 грн за 1 м куб. щодоби несанкціоновано відбирався газ на 30 718 грн або 11 211 937 грн за рік.

Врізку ліквідували. Працівники Національної поліції України спільно зі Службою безпеки ПАТ "Укрнафта" проводять заходи по встановленню зловмисників.

ukrnafta.com

Раніше ми писали, що на Полтавщині викрили міжрегіональне злочинне угруповання, яке "врізалося" в трубопровід для крадіжки нафти.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK