Викачували спирт зі спиртзаводу та продавали: на Житомирщині викрили ділків

За допомогою врізаної труби в обхід спиртовимірювального лічильника спирт викачували за межі заводу.
Викачували спирт зі спиртзаводу та продавали: на Житомирщині викрили ділків
На спиртзаводі на Житомирщині через врізку в трубу викачували спирт / esbu.gov.ua

Бюро економічної безпеки викрило службових осіб, які викачували зі спиртзаводу в Житомирській області необлікований етиловий спирт. Для цього вони використовували спеціальне обладнання та працювали в позаробочий час, повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Детективи встановили, що за допомогою врізаної труби в обхід спиртовимірювального лічильника спирт викачували за межі заводу - орієнтовно по 10 тонн щодоби.

"Необліковану продукцію зберігали в складському приміщенні неподалік та реалізовували по всій території України. У податковому та бухгалтерському обліках така діяльність не відображалася", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що за результатами обшуків детективи вилучили з незаконного обігу рідину з характерним запахом спирту, транспортні засоби, чорнові записи та фінансово-господарську документацію підприємства. Орієнтовна вартість вилученого становить 10 млн гривень.

Наразі встановлюються збитки, завдані підпільним виробництвом спирту. Також відпрацьовується інформація про можливе сприяння незаконній діяльності працівників одного з контролюючих органів.

Читайте також:

Крім того, детективи БЕБ ініціювали анулювання ліцензії на виробництво етилового спирту та проведення службової перевірки працівників Державної податкової служби щодо неналежного виконання покладених на них функціональних обов’язків за місцем розташування податкового поста.

Раніше ми писали, що на Полтавщині викрили учасників міжрегіонального злочинного угруповання, які "врізалися" в трубопровід для крадіжки нафти.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK