В Україні викрили нелегальне виготовлення спирту на заводі

В одному з обласних центрів України виготовляли спиртові дистиляти та спиртовмісні суміші без відображення таких операцій у бухгалтерських документах.
В Україні викрили нелегальне виготовлення спирту на заводі
БЕБ викрило виготовлення спирту на заводі / esbu.gov.ua

Детективи Бюро економічної безпеки викрили службових осіб державного підприємства-виробника спирту в незаконному виготовленні підакцизних товарів. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Як розповіли в БЕБ, в одному з обласних центрів України виготовляли спиртові дистиляти та спиртовмісні суміші без відображення таких операцій у бухгалтерських документах.

Надалі незаконно виготовлена продукція транспортувалася як легальним виробникам алкогольних напоїв, так і в підпільні цехи. Орієнтовна сума збитків від такої діяльності становила понад 12 млн грн.

Читайте також:

Детективи провели обшуки в адміністративних, виробничих та складських приміщеннях підприємства. Унаслідок виявлено та вилучено фінансово-господарські документи, чорнові записи, інші товарно-матеріальні цінності та документи, що підтверджують скоєння кримінального правопорушення.

Слідчі дії тривають, встановлюється повне коло осіб, причетних до злочину.

Раніше ми писали, що в Білоцерківському районі Київської області зупинили незаконну діяльність із продажу фальсифікованої алкогольної продукції.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK