Видобуток нафти: "Укрнафта" має намір пробурити 30 свердловин у 2024 році

"Укрнафта" розроблятиме родовища із залученням найсучасніших технологій.
Видобуток нафти: "Укрнафта" має намір пробурити 30 свердловин у 2024 році
Ілюстративне фото / Getty Images

До кінця 2023 року ПАТ "Укрнафта" має намір побудувати 9 нових свердловин. На 2024 рік заплановано буріння 30 свердловин. Про це повідомив заступник директора з розвідки та розробки родовищ "Укрнафти" Володимир Гришаненко.

Читайте також:

За його словами, для виконання цього плану компанія планує бурити двома власними буровими верстатами, ще 8 залучити з ринку. 

"Компанія також відновлює проведення сейсморозвідувальних робіт, які в останнє виконувалися 10 років тому. "Укрнафта" розробила стратегію на 5 років, завдяки якій планує покрити 3Д-сейсмікою всі власні родовища та перспективні площі. Роботи будуть виконуватися з застосуванням безпровідних технологій", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що на партнерів буде зроблено ставку при проведені операцій з гідророзриву пластів (ГРП). Уже підготовлено 40 свердловин, на які компанія залучатиме підрядників із відповідною технікою та досвідом.

Незважаючи на те, що багато сервісних робіт підрозділи "Укрнафти" виконують самостійно, у разі збільшення бурових та розвідувальних робіт Гришаненко не виключає залучення відповідних підрядників із ринку.

Раніше ми писали, що ПАТ "Укрнафта" проводить буріння нафтової свердловини на Верхньомасловецькому родовищі у Львівській області.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK