В Україні запустили ще 5 свердловин: скільки газу видобувають

4 з 5 свердловин пробурені на "старих" родовищах віком 45-55 років.
В Україні запустили ще 5 свердловин: скільки газу видобувають
"Укргазвидобування" запустило ще 5 газових свердловин / naftogaz.com

АТ "Укргазвидобування" запустило ще 5 свердловин із додатковим видобуванням 500 тис. куб. м газу на добу. Про це повідомила пресслужба "Нафтогазу".

Читайте також:

Зазначається, що 4 з 5 свердловин пробурені на "старих" родовищах віком 45-55 років. Ще одна повністю нова. Уперше газ із неї надійшов у газотранспортну систему України цього місяця.

"Щоб досягти наших цілей із нарощення видобутку ми комбінуємо: використовуємо сучасні технології для відкриття нових покладів на вже виснажених родовищах і збільшуємо інвестиції в дослідження й освоєння нових ділянок", - розповів т.в.о. генерального директора АТ "Укргазвидобування" Олег Толмачев.  

Читайте також:

Завдяки таким підходам на одному зі "старих" родовищ за останні два роки вдалося збільшити добовий видобуток газу на 35%, на іншому - майже на 50%. 

З початку року "Укргазвидобування" ввело в експлуатацію 58 нових газових свердловин із сумарним середньодобовим дебітом 5,3 млн куб. м природного газу.

Раніше ми писали, що АТ "Укргазвидобування" відкрило нове родовище газу. Його запаси можуть сягати мільярда кубометрів блакитного палива.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK