"Укргазвидобування" досягло найвищого добового видобутку газу за останні 3 роки

Середньодобовий показник видобутку блакитного палива АТ "Укргазвидобування" сягнув найвищого показника з червня 2020 року.
"Укргазвидобування" досягло найвищого добового видобутку газу за останні 3 роки
Ілюстративне фото / naftogaz.com

З початку 2023 року АТ "Укргазвидобування" збільшило добовий видобуток газу на 3,31 млн куб. м. Це найвищий показник за останні три роки, повідомила пресслужба "Нафтогазу".

Читайте також:

Зазначається, що завдяки введенню в експлуатацію з початку року 54 нових газових свердловин та збільшенню кількості сервісних операцій у серпні середньодобовий показник видобутку блакитного палива АТ "Укргазвидобування" сягнув найвищого показника з червня 2020 року. 

"Досягнуте збільшення середньодобового видобутку дасть нам можливість за підсумками року перевищити результат за два попередні роки. У складних умовах команда "Укргазвидобування" продовжує працювати задля забезпечення країни власними енергетичними ресурсами", - прокоментував т.в.о. генерального директора АТ "Укргазвидобування" Олег Толмачев.

Раніше ми писали, що АТ "Укргазвидобування" відкрило нове родовище газу. Його запаси можуть сягати мільярда кубометрів блакитного палива.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK