Крали нафту та заробляли тисячі: на Полтавщині затримали злочинців

На Полтавщині затримали ділків, які крали нафту з трубопроводу.
Крали нафту та заробляли тисячі: на Полтавщині затримали злочинців
На Полтавщині затримали злодіїв, які крали нафту з трубопроводу / mvs.gov.ua

На Полтавщині викрили міжрегіональне злочинне угруповання, яке "врізалося" в трубопровід для викрадення нафти. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

Як розповіли в поліції, створили його двоє раніше судимих за аналогічні злочини уродженців міста Лубни. До "роботи" вони залучили колишніх працівників правоохоронних органів та мешканців двох областей. 

Спільники "врізалися" в нафтотрубопровід одного з газопереробних заводів на території Чернігівської області. Під ґрунтом зловмисники проклали відвід загальною довжиною близько 5 кілометрів. 

Викрадену нафту ділки вивозили спеціально обладнаними вантажними автомобілями. За один раз їм вдавалося викрасти до 12 кубічних метрів сировини. Далі ділки збували її нафтобазам та різним комерційним структурам на території Полтавської, Чернігівської та Черкаської областей. Унаслідок мали понад 500 тисяч гривень прибутку.

Читайте також:

Правоохоронці затримали зловмисників під час крадіжки нафти. П'ятьом учасникам злочинного угруповання повідомили про підозру за ч. 4 ст. 185 та ч. 2 ст. 292 Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що в Полтавській області викрили підпільний цех, де шили одяг із підробленими марками відомих світових брендів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK