Порушили правила перетину кордону: від системи "Шлях" відключили ще 24 перевізники

За матеріалами ДПСУ, перевізники були причетні до організації каналів переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон.
Порушили правила перетину кордону: від системи "Шлях" відключили ще 24 перевізники
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

Комісія з питань припинення доступу ліцензіатів до Єдиного комплексу інформаційних систем Укртрансбезпеки ухвалила рішення відключити на три місяці від системи "Шлях" 24 перевізники за системне порушення правил перетину державного кордону. Про це повідомила пресслужба Укртрансбезпеки.

Читайте також:

За матеріалами Державної прикордонної служби України, ці перевізники в період дії воєнного стану були причетні до організації каналів переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон. 

"Особи, яким було організовано виїзд за межі України в якості водіїв автомобільного транспорту, упродовж 60 днів не повернулися в Україну, чим порушили встановлені правила перетину державного кордону", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

При цьому на розгляд Комісії подано ще десятки фактів зловживань із внесення даних у "Шлях". Після перевірки інформації щодо кожного випадку буде ухвалено рішення.

Раніше ми писали, що в Україні заблокували ще 4 схеми ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку. У різних регіонах затримано всіх організаторів оборудок.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK