Де в Україні найчастіше купували нові та б/в машини: названі найпопулярніші моделі

Найбільшими регіональними ринками нових легкових авто в Україні були Київ, Київська, Дніпропетровська, Львівська та Одеська області.
Де в Україні найчастіше купували нові та б/в машини: названі найпопулярніші моделі
Ілюстративне фото / EPA/UPG

За підсумками І кварталу 2024 року найбільшими регіональними ринками нових легкових авто в Україні були Київ, Київська, Дніпропетровська, Львівська та Одеська області. Про це повідомляє Укравтопром.

Читайте також:

З початку року кияни придбали 6097 нових легкових автомобілів. На Київщині було зареєстровано 1313 нових авто. Мешканці Дніпропетровщини купили 1179 машин. На Львівщині - 878 од., в Одеській обл. - 860 од.

Зазначається, що на ринках Києва та Одещини титул бестселера здобув компактний кросовер Renault Duster. На Київщині, Дніпропетровщині та Львівщині найбільшим попитом користувався електромобіль Volkswagen iD.4.

Читайте також:

Найбільші показники з реєстрації ввезених із-за кордону вживаних легковиків у I кварталі продемонстрували:

  1. Львівська обл. - 6638 од.
  2. Київ - 4977 од.
  3. Київська обл. - 3635 од.
  4. Вінницька обл. - 3486 од.
  5. Івано-Франківська обл. - 3179 од.

Читайте також:

На цих ринках, окрім столиці, найпопулярнішим уживаним автомобілем із-за кордону став Volkswagen Golf. У Києві першість віддали Volkswagen Passat.

Раніше ми писали, що в березні 2024 року український автопарк поповнили 146 автобусів (включно з мікроавтобусами). Це на 18% менше, ніж минулого року, і на 19% менше за показник попереднього місяця.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK