РФ знищила майже всю українську теплову генерацію, під загрозою АЕС, - Зеленський

Не виключено, що інфраструктура інших атомних електростанцій та розподільчих мереж України також перебуває під загрозою російського терору.
РФ знищила майже всю українську теплову генерацію, під загрозою АЕС, - Зеленський
Президент України Володимир Зеленський / t.me/V_Zelenskiy_official

Росія знищила майже всю українську теплову електрогенерацію. Президент Володимир Зеленський не виключає, що агресор почне бити по інфраструктурі атомних станцій. Про це він заявив під час онлайн-виступу на засіданні Євроради.

Читайте також:

"Росія знищила майже всю українську теплову електрогенерацію. Російські окупанти б'ють по дамбах, обладнанню гідроелектростанцій та по газовій інфраструктурі. Не відмовляється держава-агресорка РФ і від радіаційного шантажу. Україна не відкидає, що під загрозою не лише інфраструктура Запорізької атомної електростанції", - сказав глава держави.

За його словами, не виключено, що інфраструктура інших атомних електростанцій та розподільчих мереж України також перебуває під загрозою російського терору.

Читайте також:

"Це можна зупинити тільки силою ППО: конкретними системами Patriot, IRIS-T, SAMP/T, NASAMS. Системами, які є зокрема у вашому розпорядженні. Вони потрібні в Україні просто зараз. Вони потрібні, щоб Путін був позбавлений звички покладатися на терористичні методи, і це, зокрема, і ваша безпекова потреба", - наголосив президент.

Раніше ми писали, що 11 квітня росіяни повністю зруйнували Трипільську ТЕС у Київській області. Унаслідок ПАТ "Центренерго" втратило 100% генерації.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK