Військовий хотів продати авто, призначені для ЗСУ: йому загрожує до 7 років ув'язнення

Військовий отримав автомобілі нібито для подальшої передачі своєму підрозділу, проте одразу опублікував оголошення про їх продаж через онлайн-майданчик.
Військовий хотів продати авто, призначені для ЗСУ: йому загрожує до 7 років ув'язнення
Військовослужбовця судитимуть за перепродаж авто для ЗСУ / dbr.gov.ua

Працівники ДБР завершили досудове розслідування стосовно військовослужбовця, який хотів продати три автомобілі, завезені з-за кордону для потреб Збройних сил України. Обвинувальний акт направлено до суду. Про це повідомила пресслужба ДБР.

Читайте також:

За даними слідства, один із благодійних фондів отримав із-за кордону три автомобілі з метою їх подальшої передачі для потреб Збройних сил України.

"Фігурант отримав автомобілі нібито для подальшої передачі своєму підрозділу, проте одразу опублікував оголошення про їх продаж через онлайн-майданчик. За три автівки він планував отримати 13,6 тис. доларів США", - йдеться в повідомленні.

У лютому 2024 року працівники ДБР затримали військовослужбовця під час отримання ним за відповідні транспортні засоби 13,6 тис. доларів США від покупця.

Читайте також:

Військовослужбовця звинувачують у незаконному використанні з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги (ч. 3 ст. 201-2 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років з конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що на Одещині викрили двох зловмисників, які торгували в інтернеті неіснуючими товарами для військових.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK