Україна націоналізувала два літаки підсанкційної корпорації "Ростех" - СБУ

Україна націоналізувала два пасажирські літаки типу АН148-100Е загальною вартістю 10 млн євро.​​​​​​​
Україна націоналізувала два літаки підсанкційної корпорації "Ростех" - СБУ
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Міністерства юстиції про передачу в дохід України майна підсанкційної російської корпорації "Ростех". Йдеться про два пасажирські літаки типу АН148-100Е загальною вартістю 10 млн євро. Про це повідомили в Службі безпеки.

Читайте також:

"До повномасштабного вторгнення РФ повітряні судна були надані в оренду колишньому українському авіаперевізнику для здійснення чартерних рейсів всередині України", - йдеться в повідомленні.

Було встановлено, що літаки перебували на балансі офшорної компанії, що входить до структури "Ростеху" через підконтрольне російське АТ "Ільюшн Фінанс Ко".

За наявними даними, кремлівська корпорація є найбільшим виробником озброєнь для окупаційних угруповань РФ, які воюють проти України.

Читайте також:

Слідчі Служби безпеки розслідують злочинні дії керівництва російської компанії та її офшорної комерційної структури за ч. 1 ст. 111-2 та ч. 4 ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що Україна націоналізувала майно підсанкційної російської корпорації "Ростех". Йдеться про вантажопасажирський літак АН-140-100.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK