Гелікоптери та літаки: заарештовано майно бізнесменів із Криму, які фінансують війну

Йдеться про 4 повітряні судна Мі-2 та 2 літаки АН-2 (Antonov-2).
Гелікоптери та літаки: заарештовано майно бізнесменів із Криму, які фінансують війну
Суд заарештував чотири гелікоптери та два літаки бізнесменів із Криму / gp.gov.ua

Прокурори Черкаської області забезпечили арешт майна, яке належить кримським підприємцям. Вони причетні до фінансування збройної агресії РФ проти України. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Читайте також:

Йдеться про 4 повітряні судна Мі-2 та 2 літаки АН-2 (Antonov-2).

У лютому 2024 року було повідомлено про підозру 9-м українським підприємцям, зареєстрованим на території АР Крим. Вони займаються рекреаційним та агропромисловим підприємництвом.

Читайте також:

Встановлено, що у власності товариства з обмеженою відповідальністю, де підозрювані є засновниками та кінцевими бенефіціарами, перебуває ряд об'єктів рухомого майна.

"З метою блокування рухомих активів та запобігання їх перереєстрації на підставних осіб для уникнення подальшої конфіскації майна за клопотанням прокурора накладено арешт на гелікоптери та літаки, що належать товариству. Також арештовано майно та корпоративні права підприємців на понад 35 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Слідство також встановило, що після анексії півострова ці суб'єкти господарювання переоформили підприємства відповідно до вимог російського законодавстваі. Наразі вони провадять свою господарську діяльність із РФ і сплачують податки, фінансуючи країну-агресора.

Раніше ми писали, що за матеріалами Служби безпеки Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Міністерства юстиції про передачу в дохід України майна підсанкційної російської корпорації "Ростех". Йдеться про вантажопасажирський літак АН-140-100.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK