В Україні арештували 2 літаки російського власника вартістю 10 млн євро

Вартість літаків становить близько 10 млн євро.
В Україні арештували 2 літаки російського власника вартістю 10 млн євро
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Суд наклав арешт на 2 літаки АН-148, що належать російському акціонерному товариству. Згідно з рішенням РНБО України до товариства було застосовано персональні спеціальні економічні та інші санкції. Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

Читайте також:

За даними слідства, у 2021 році підсанкційне товариство, використовуючи кіпрську офшорну компанію для обходу введених санкцій, уклало договір оренди цих літаків з українським товариством, яке використовувало їх у своїй господарській діяльності.

Після повномасштабного вторгнення РФ на територію України договори оренди були розірвані. Літаки мали бути вивезені з території нашої країни та доставлені до РФ.

Читайте також:

Вартість літаків становить близько 10 млн євро.

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора триває досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактами пособництва державі-агресору та колабораційної діяльності (ч. 1 ст. 111-2, ч. 4 ст. 111-1 КК України).

Раніше ми писали, що суд арештував літак, який власник-колаборант планував передати окупантам після захоплення південних областей України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK