Держава під час війни продала ще один завод

За держпідприємство у Чернівцях покупець заплатив удвічі більше за початкову ціну.
Держава під час війни продала ще один завод
ДП «Завод «Електропобутприлад» / prozorro.sale

Фонд держмайна продав на онлайн-аукціоні з приватизації єдиний майновий комплекс ДП «Завод «Електропобутприлад» у Чернівцях за 20,18 млн грн, що майже вдвічі перевищило стартову ціну лота.

Про це повідомляє пресс-служба Фонду держмайна.

"Приватизація майна державних підприємств є важливим джерелом залучення інвестицій в економіку України. А кошти, одержані від продажу, після оплати спрямовуються до державного бюджету, з якого фінансуються наші сили оборони», – заявив голова ФДМУ Віталій Коваль.

Читайте також:

Як повідомили у ФДМУ, ДП «Завод «Електропобутприлад» включає нежитлові будівлі та споруди загальною площею 2255,7 кв. м. Підприємство розташоване поруч із перетином міжнародної автомагістралі М19 та автодороги територіального значення Т 2602. Частина майна площею 2036,1 кв. м вже здається в оренду, що забезпечить новому власнику стабільний дохід.

У ЗМІ повідомляють, що переможцем аукціону став приватний підприємець Сергій Ахременко, який у відкритих реєстрах зазначений як директор компанії "Славтелеком", яка працює у сфері електрозв'язку, власник семи та бенефіціар шести компаній, зареєстрованих у Чернівцях та Покровську.

Раніше ми писали про те, що на аукціонах Фонд держмайна у 2024 році планує залучити понад 4 млрд грн. Серед головних лотів, виставлених на продаж – Ocean Plaza, Аерок, готель Україна та ОГХК.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK